Beauty by eve

Beauty By EVE

Beauty By Eve is de schoonheid salon en de webshop van Eefje Sweeb. Een gediplomeerd Lash-artist en all-round brow artist. In het professionele salon in Sint Michielsgestel zijn er verschillende behandelingen mogelijk. 

Wimperextensions

 

Van natuurlijke wimpers met net iets meer lengte tot aan volle wimpers en zelfs over-the-top wimpers. Alles is mogelijk! Zo kan er gekozen worden voor een one by one behandeling. Russian Volume behandeling waarbij zelf een keuze gemaakt kan worden in een wimpertype. Of een combinatie van beide met deels one by one verlenging en deels Russian Volume (Hybrid)

(Henna) Brows

 

Ook zijn er verschillende wenkbrauwbehandelingen mogelijk. Het shapen, knippen en harsen van de wenkbrauwen. Daarnaast kan er gekozen worden voor een Henna Brow treatment of tinten (verven) van de wenkbrauwen. Met het verschil dat Henna hecht op zowel de huid en de wenkbrauwen en verf slechts op de wenkbrauwen. Henna brows bieden dus uitkomst bij vrouwen die geen volle wenkbrauwen van zichzelf hebben of zelfs gaten in de wenkbrauwen.

Als bij- behandeling  kan er gekozen worden om de wangen, kin en bovenlip te harsen

100% Natuurlijke Cosmetica

In de salon van Beauty By eve en op de webshop www.beautybyeve.nl voeren wij het merk Bella Pierre. Bella Pierre heeft een volwaardige Cosmetica lijn bestaande uit minerale make-up.  In de salon is er een mogelijkheid om na een eventuele behandeling wat extra tijd te plannen om uitleg te krijgen over de Bella Pierre producten en om opgemaakt te worden hiermee.

Bella Pierre heeft het beste van twee werelden. Het is prachtige dekkend make-up lijn met een veelzijdig assortiment en daarnaast is het niet schadelijk en zelfs verzorgend voor de huid.

Dus kom je uit omgeving Sint Michielsgestel, Den Dungen, Den Bosch, Vught of elk ander gedeelte van Nederland en wil je meer weten over de behandelingen of de cosmetica, aarzel dan niet om even contact op te nemen.

Wimperextensions sint michielsgestel
Het adres voor

Beautiful lashes

Voor zowel one by one wimperextensions als voor Russian volume wimperextensions ben je bij beauty by eve aan het goede adres. Prachtige wimpers gezet door een gediplomeerde lashartist.

Het adres voor

beautiful brows

By beauty by eve krijg je een proffesionele henna brow behandeling. Zo krijg je wenkbrauwen met een mooie strakke lijnen en een volle uitstraling waar je perfect mee voor de dag kan komen.

Brow behandelingen Sint Michielsgestel