Veelgestelde Vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen

Heb je nog vragen?

Wij hebben een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen. Voornamelijk over de wimperextensions & (Henna) Brow behandelingen

Mocht jouw vraag en bijbehorend antwoord er niet tussen staan zijn er verschillende manieren om contact met ons op te nemen. Deze vind je terug op de contactpagina

 

Verreweg de makkelijkste manier om contact te zoeken is via de whatsapp chatfunctie op de website. Bellen kan natuurlijk ook naar: 0626963315 of te e-mailen naar: info@beautybyeve.nl

Hoe lang blijven wimperextensions zitten?

Afhankelijk van uw eigen haargroei blijven de wimpers 4 tot 6 weken zitten. Het is wel aan te raden om tussen de 2 á 3 terug te komen voor een opvul afspraak. 

Na hoeveel weken mag ik een nieuwe Henna Brows behandeling?

Een nieuwe Henna Brow behandeling mag weer na 4 weken dat de vorige behandeling heeft plaatsgevonden.

Dit om te voorkomen dat er een allergie opgebouwd word. 

Zijn wimperextensions slecht voor je wimpers?

Vaak word er gedacht dat wimperextensions de wimpers beschadigen. Hoewel hier niks van waar is. Zijn er wel een aantal dingen die belangrijk zijn. Wrijf niet te hard door de ogen en trek niet aan de wimpers. Hierdoor kun je wimpers beschadigen of verliezen. Het is erg belangrijk dat je de wimpers door een professional laat plaatsen. Dit om zeker te weten dat ze op de goede manier geplaats worden en langer blijven zitten. Op deze manier vallen ze dan echt alleen uit aan het einde van de groeicyclus. 

Is het echt nodig om mijn wimperextensions te wassen?

Ja, dit is echt nodig. Het is heel belangrijk om je wimpers elke dag schoon te maken, zodat bacteriën, make-upresten en vuil geen kans krijgen om samen te klonteren. Door je wimpers goed schoon te houden voorkom je dat je wimpers sneller uitvallen en hiermee voorkom je dat je een wimper allergie opbouwt. 

Mag ik zonnen of onder de zonnebank met henna wenkbrauwen?

Dit mag 48 uur na de behandeling. Het kan namelijk een allergie uitlokken! Wees je er ook van bewust dat door zon en zonnebank de kleur sneller van je wenkbrauwen zal doen vervagen.

Verhinderd of afspraak verzetten.

Het kan wel eens zijn dat je verhinderd bent of en een afspraak moet verzetten. Zorg er wel voor dat dit 24 uur van te voren zal zijn. Binnen 24 uur word er 50% van het bedrag in rekening gebracht.