Bellapierre

BellaPierre Cosmetics
Kwasten
Gezicht
Wangen
Lippen
Ogen
Make-up kits
Paletten
Curasano

Bellapierre

 

 

Door jaren van innovatie laten de producten van BellaPierre Cosmetics je er niet alleen mooi uitzien maar het is ook huidverbeterend. Het bestaat uit natuurlijke mineralen en is volledig vrij van alcohol, kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en parfum. Bellapierre wordt zelfs aanbevolen door dermatologen. De producten zijn geschikt voor elk huidtype.

 

 

Waarom kiezen voor producten van bellapierre?

 

 

Wij raden Bellapierre aan omdat het een huidverbeterende werking heeft.  Geen dikke laag make-up die alle poriën doet verstoppen maar een product dat de huid laat ademen en door de natuurlijke mineralen zelfs een helende werking heeft op een geïrriteerde huid. Geschikt dus voor elke vrouw maar vooral voor de bewuste vrouw die geeft om haar huid.

 

 

Minerale Make-up van bellapierre

 

 

Slechts op basis van enkel natuurlijke ingredienten zijn de producten van Bellapierre te gebruiken zonder je zorgen te maken om je huid. Vrij van schadelijke stoffen die je veelal terugvind in cosmeticaproducten zoals alcohol, parfum en conserveringsmiddelen.  Met als hoofdbestanddeel Mica een gesteente dat rechtstreeks uit de natuur komt. Door Bella Pierre vervaardigd als topproduct om u er mooier uit te laten zien en de huid toch heerlijk te laten ademen

 

 

Advies over Bellapierre

 

 

Heb je behoefte aan wat meer hulp bij het kiezen van de juiste producten van BellaPierre. Bijvoorbeeld welke teint te kiezen of welke kwast het beste te gebruiken bij welk product. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan op vele verschillende manieren.

 

 

Online Bellapierre kopen

 

 

De producten van Bellapierre bestel je eenvoudig via onze webshop. Je kunt veilig betalen met Ideal en je kiest zelf het adres waar je naartoe wilt verzenden. Zo is het dus ook mogelijk om aan iemand cadeau te doen.  Bezorgen gebeurd via PostNL en bij bestellingen boven de 50 euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.